ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Букви" повідомляють, що Клименко вимагає зняти розслідування Бігуса про Дубінського, інакше судитиметься

13.10.2020, 10:37
Фото – Букви
Фото – Букви

Адвокат ексміністра доходів і зборів Олександра Клименка вимагає видалити із сайту інтернет-видання “Букви” розслідування журналістів Bihus.Info про народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Дубінського. У разі відмови видалити та спростувати інформацію про Клименка адвокат захищатиме свого клієнта в судовому порядку.

Відповідний лист адвоката Клименка надійшов до редакції “Букв”.

Видання нагадує, що 2 жовтня опублікувало розслідування журналістів Bihus.Info про листування Олександра Дубінського, яке може свідчити про ведення ним кампанії з дискредитації Революції гідності на замовлення дружини Олександра Клименка – міністра доходів і зборів часів Віктора Януковича.

У листі адвокат заявляє, що інформація не відповідає дійсності.

“Клименко О. В. чи будь-хто за його дорученням ніколи не співпрацював з Дубінським О. А.; Клименко О. В. не виступав замовником матеріалів з дискредитації “Революції гідності” та не фінансував з цього приводу інформаційні кампанії. Наведена у відеоролику інформація не відповідає дійсності та є недостовірною”, – йдеться в листі.

Адвокат вимагає “негайно видалити недостовірні твердження про Клименка в поширеній статті, які порушують його право на повагу до честі та гідності й право на недоторканність ділової репутації”. 

Адвокат зазначив, що відповідну претензію скеровано на адресу редакції Bihus.Info з вимогою спростування недостовірної інформації.

Зі свого боку керівник проєкту Bihus.info Денис Бігус повідомив “Буквам”, що не отримував листів від адвокатів щодо розслідування про Дубінського.

На запитання, чи готова редакція Bihus.Info захищатись у суді й довести правдивість інформації про діяльність Дубінського і Клименка, Бігус відповів, що готова.

“Якщо ми щось публікуємо, ми точно готові захищатись”, – коротко резюмував керівник проєкту Bihus.info.

“Букви” зазначають, що готові дати можливість усім сторонам висловити свою позицію.

Liked the article?
Help us be even more cool!