ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Черкаському посадовцю повідомили про підозру за фактом побиття журналіста

01.03.2021, 11:45

Начальнику управління інспектування Черкаської міськради Станіславу Коломійцю повідомили про підозру за фактом побиття журналіста Валерія Воротника. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області, передає Суспільне.

"26 лютого повідомлено про підозру за фактом умисного заподіяння журналісту легких тілесних ушкоджень, у зв’язку зі здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 345-1 КК України)", – повідомили в прокуратурі.

За версією слідства, підозрюваний 2 лютого 2021 року, заздалегідь домовившись з іншою особою про скоєння злочину, перебуваючи в приміщенні телеканалу "Антена", умисно заподіяв журналісту (директору телекомпанії) легкі тілесні ушкодження для припинення поширення інформації, опублікованої на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого у Черкасах керівник муніципальної інспекції Черкаської міськради Станіслав Коломієць та невідомий чоловік побили керівника та журналіста місцевого телеканалу "Антена" Валерія Воротника.

Liked the article?
Help us be even more cool!