ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернівецька журналістка Тетяна Таран, яка нині бойовий медик, отримала відзнаку від Залужного

15.07.2022, 15:43
Фото - фейбсук Тетяна Таран
Фото - фейбсук Тетяна Таран

Журналістку телеканалу С4, а нині бойового медика Збройних сил України Тетяну Таран, нагородили почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного – “За взірцевість у військовій службі” III ступеня. Про це повідомляється на сайті C4.

У коментарі представниці ІМІ Тетяна Таран розповіла, що потрапила до ЗСУ у 2020 році. До цього мала досвід служби в добровольчому батальйоні.

“У вересні 2021 року звільнилася через сімейні обставини, відтак відновила роботу журналістки. Та вже в лютому повномасштабний наступ рашистів не залишив вибору, тож я повернулася до своїх побратимів. Тут я бойовий медик”, – розповіла Тетяна Таран. 

Про труднощі на фронті вона додає коротко й зрозуміло: “Труднощі, власне, і є ця війна. Але й це пройде, візьмем своє. Зараз у зоні нашої відповідальності більш-менш спокійно. Складно було в березні-квітні. Холоди, життя в посадках, часті ворожі обстріли, відсутність можливості попрати речі, помитись. Але, зціпивши зуби, воювали. ЗСУ – це дисципліна й чітке завдання, яке попри все мусить бути виконане”. 

Крім того, Тетяна зізналася, що не очікувала відзнаки за свою роботу. “Відзнака стала приємним сюрпризом і кредитом довіри. Буває, бурчиш на командування, а вони тобі раптово пряник дають. У своїй батареї я єдина жінка, хлопці мене бережуть і працюють значно важче, ніж я, тож бажаю заслуженої нагороди кожному з них”, – розповіла Тетяна Таран. 

Liked the article?
Help us be even more cool!