ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

DDoS-атака на сайт Житомир.info: окупант вніс зміни в новину про обстріли населених пунктів

05.03.2022, 20:30
Фото – corinna-goering.de
Фото – corinna-goering.de

На сайт видання Житомир.info ввечері 5 березня відбулася DDoS-атака. Хакери внесли зміни в новину про обстріли населених пунктів, повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, сайт кілька хвилин був недоступний через велику кількість запитів, а читачі побачили, що внесено зміни в новину про обстріли населених пунктів.

“Фахівці підтвердили, що це була саме DDoS-атака, після того, як доступ до сайту був заблокований користувачам з Росії та Білорусі, Житомир.info продовжує працювати стабільно”, – пише видання.

На першому скриншоті – новина, яку поставили на сайт о 19:00.

А це зміни, які російською почали вносити зловмисники, що організували DDoS-атаку.

Житомир.info повідомляв про обстріли в області та в місті. Зокрема, що 1 березня внаслідок обстрілу Житомира на вулиці Сабурова загорілися житлові будинки, повибивало вікна в міській лікарні та обласному перинатальному центрі. За попередньою інформацією ДСНС, пошкоджено 10 приватних будинків, загинуло дві особи, травмовано троє. Вранці 2 березня під час ранкового брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу загинули троє людей: рятувальники з-під завалу дістали тіло ще однієї жінки, 16 осіб травмовані, серед яких сім дітей. Відео наслідків обстрілу та розповідь очевидця дивіться тут.

Приблизно о 8-й ранку 4 березня в центрі Житомира російські окупанти обстріляли з повітря школу. Рятувальники евакуювали зі зруйнованої будівлі ліцею № 25 на Малій Бердичівській п'ять людей. Повідомлялося, що, за попередніми даними, внаслідок потрапляння боєприпасу жертв і потерпілих немає. Відео наслідків авіаудару по ліцею – тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!