ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Доступ тимчасово обмежений: військові звернулися до ЗМІ щодо звільненої частини півдня

11.11.2022, 17:44
Фото – novynarnia.com
Фото – novynarnia.com

Доступ представників медіа до населених пунктів, які були деокуповані в листопаді 2022 року, тимчасово обмежений.

Про це йдеться в заяві Оперативного командування "Південь".

"Звертаємо увагу, що робота в населених пунктах, які знаходяться в районі проведення бойових дій, регулюється наказом головнокомандувача ЗСУ №73 від 03.03.2022, порушення якого є підставою для позбавлення акредитації. Доступ до цих населених пунктів буде тільки після проведення силами оборони стабілізаційних заходів", – наголосили військові.

Як повідомляв ІМІ, окупований російськими військами Херсон повертається під контроль України. Натомість Головне управління розвідки закликає російських військовослужбовців здаватися в полон, що уникнути загибелі.

"У разі добровільної здачі в полон Україна гарантує вам збереження життя та безпеку. Ми дотримуємося Женевських конвенцій, гарантуємо військовополоненим харчування, медичну допомогу та можливість вашого обміну на військовослужбовців українських Збройних сил, які перебувають у полоні в Російській Федерації", – наголосили в ГУР.

11 листопада над Херсонською ОДА підняли український прапор. Відповідні фотографії з’явилися в низці телеграм-каналів.

У Херсоні з'являється мобільний інтернет, але він дуже повільний і дає можливість лише надсилати повідомлення, зателефонувати й поговорити з місцевими поки не вдається другу добу.

Liked the article?
Help us be even more cool!