ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Експресофіцерку ДПСУ, яка хизувалася приватним відпочинком за кордоном, звільнили зі служби

06.02.2023, 18:00

Ексофіцерку пресслужби Південного регіонального управління Держприкордонслужби Іванну Плантовську звільнили з військової служби.

Про це пише УП з посиланням на співрозмовника в правоохоронних органах та на речника ДПСУ Андрія Демченка.

Як стало відомо виданню з власних джерел, ексофіцерку пресслужби Південного регіонального управління Іванну Плантовську, яка хизувалась у соцмережах відпочинком за кордоном та далі була переведена з Одеси в Житомир, наразі звільнено з військової служби.

Це УП підтвердив і помічник голови ДПСУ – прессекретар Андрій Демченко. Він нагадав, що після ситуації стосовно військовослужбовиці Держприкордонслужби з Одеси у відомстві відразу відреагували на це. З посади офіцера пресслужби Південного регіонального управління її перевели на службу до Житомирського прикордонного загону на посаду, яка не пов’язана з комунікаційним напрямом.

"На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов'язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня.

Вкотре відмічу, в час повномасштабної війни тисячі прикордонників та прикордонниць зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюсь, що наших хлопців та дівчат перестануть і не будуть порівнювати з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим", – зазначив Андрій Демченко.

Кілька днів тому Плантовська опублікувала нову світлину на своїй сторінці у Facebook. У коментарях користувачі соцмережі обурилися, що навіть після скандалу військовослужбовиця продовжує публікувати епатажні світлини. У відповідь Плантовська зазначила, що просто "заздрісники, які не мають своїх грошей, рахують чужі".

Демченко звернув увагу УП, що фото і коментарі Плантовська робила, вже не перебуваючи на службі в ДПСУ.

Як повідомляв ІМІ, пресофіцерка ДПСУ Іванна Плантовська виклала в соцмережі свої фото з Парижа, що викликало критику та обурення інтернет-користувачів. Людей обурило те, що представник офіційної правоохоронної структури України демонструє приватний відпочинок за кордоном тоді, коли в країні триває війна.

Після критики Плантовська закрила свої акаунти в соцмережах.

Згодом у Держприкордонслужбі повідомили, що Плантовську перевели на інше місце служби. 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!