ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головреду запорізького сайту погрожують з рф в'язницею

04.04.2022, 14:02
Фото – faktor.te.ua
Фото – faktor.te.ua

Головний редактор запорізького сайту inform.zp.ua Ерік Бринза отримує погрози з російських номерів в особисті повідомлення в телеграмі. Про це він повідомив представниці ІМІ в Запорізькій області.

За його словами, перше повідомлення з невідомого номера з кодом рф він отримав 30 березня. В ньому, зокрема, йшлося: “Практично в кожній статті, опублікованій на вашому ресурсі, є склад злочину за кількома статтями кк рф. Коли російські війська займуть твоє місто і звільнять його від бандерівців, ти відповідатимеш за злочини помийки, на яку працюєш. Готуйся, це трапиться вже скоро”.

Наступного дня, 31 березня, головред отримав нове повідомлення вже з іншого номера рф, в якому йшлося про те, що “рускіє солдати” скоро будуть у місті, знову звільнять його від “бандерівців”. Для цього, пише автор повідомлення, “армія росії здійснює перегрупування своїх військ на Київському та Чернігівському напрямках і після цього піде в наступ”. “Вам же доведеться відповідати за тиражування антиросійських фейків і за дискредитацію вс рф. Відповідатимете за все це ви за російськими законами. Ваші куратори з СБУ і зграї Зеленського вам не допоможуть. Вас чекає тюрма!” – погрожували редактору.

3 квітня Ерік Бринза отримав нове повідомлення за тією ж схемою. “Щоразу, коли ви на сторінках свого “ЗМІ” тиражуєте антиросійські фейки на догоду неонацистській пропаганді маріонеточного режиму Зеленського, пам'ятайте, що скоро армія росії встановить контроль над усіма звільненими містами України й вам доведеться відповідати за законами рф за свої злочинні дії”, – йдеться в повідомленні.

Фото надані Еріком Бринзою ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!