ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google запустив у Японії сервіс новинного контенту

17.09.2021, 15:34
Фото – officesnapshots.com
Фото – officesnapshots.com

Компанія Google запустила в Японії сервіс під назвою News Showcase, який дозволяє користувачам переглядати новинний контент, наданий більш ніж 40 видавцями в країні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NHK.

На відміну від новинного контенту, який з'являється в пошуковій системі Google, портал News Showcase показує контент, обраний новинними джерелами, яким Google платить за нього. В кожному окремому випадку користувачам буде дозволено безкоштовно дивитися вже оплачені статті.

Новинні агентства зажадали, щоб компанія Google платила за використання їхнього контенту, тому що вони зазнають труднощів унаслідок зниження доходів від реклами, тоді як Google отримує величезні доходи за неї.

Крім японських медійних компаній понад тисячу новинних агентств щонайменше з 12 країн, зокрема Великої Британії, Франції, Німеччини, Бразилії та Індії, долучилися до цього проєкту Google.

Нагадаємо, у лютому компанія Google запустила на території Австралії свій новинний сервіс News Showcase після погрози відімкнути пошуковик за відмову одного з найбільших новинних австралійських агентств співпрацювати з цим технологічним гігантом.

Liked the article?
Help us be even more cool!