ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інформація про паспорт РФ Олександра Лієва не відповідає дійсності – Михайло Ткач

03.02.2023, 11:10
Фото – фейсбук Михайла Ткача
Фото – фейсбук Михайла Ткача

Журналіст Михайло Ткач, який 2 лютого опублікував інформацію про нібито російський паспорт у посадовця Міноборони Олександра Лієва, вибачився перед ним і визнав, що оприлюднена інформація не відповідає дійсності. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

"Найгірше, що може бути – це неправда. Вчора я помилився. Я приношу вибачення Олександру Лієву. Інформація про російський паспорт Олександра Лієва, опублікована вчора, не відповідає дійсності", – написав Ткач.

Він зазначив, що пояснення, чому так сталося, видаватимуться спробами виправдовування.

"Наша новина із самого початку була опублікована з позицією пана Лієва. Мій допис заблокував фейсбук через публікацію особистих даних. Приношу вибачення читачам "Української правди", – написав журналіст

Як повідомляв ІМІ, "Українська правда", посилаючись на джерела в українській розвідці, повідомила, що в Олександра Лієва, який подав у відставку з посади в.о. керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України, нібито є російський паспорт, виданий у 2019 році. У Міноборони заявили, що Олександр Лієв проходив службові перевірки й жодних заперечень щодо нього від СБУ не було.

Liked the article?
Help us be even more cool!