ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Керівник БукІнфо заявив про погрози вбивством та знищенням його житла

31.05.2022, 10:32
Фото – faktor.te.ua
Фото – faktor.te.ua

Чернівецький журналіст, керівник порталу БукІнфо Сергій Зарайський заявив, що невідомий погрожував йому вбивством та знищенням житла.

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

За словами журналіста, погрози надійшли йому на телефон після виходу матеріалу.

“Через 15 хвилин після виходу моєї статті на очолюваному інтернет-порталі БукІнфо під назвою “Головою Чернівецької ОВА Осачуком має впритул зайнятись НАБУ за фальшування документів військових частин і прикриття контрабандних схем на кордоні” на мій телефон з інтервалом дві-три хвилини надійшло три телефонних дзвінки від невідомої особи з прямими погрозами вбивством і знищенням мого житла. Вважаю ці погрози цілком реальними”, – написав він.

У коментарі представниці ІМІ Сергій Зарайський розповів, що невідомий спілкувався нецензурною лексикою з численними образами та прямо заявив: “Я повернуся й тебе вб’ю! Спалю твою хату, спалю редакцію!”

Також, додав журналіст, невідомий сказав йому: “Що ти пишеш так багато про Осачука й Мунтяна? Зараз іде війна! Тобі що, нема чим зайнятися? Тобі нема про що писати? Ти навіщо народ бунтуєш?” 

Сергій Зарайський зауважує, що за понад 20 років журналістської діяльності прямі погрози вбивством йому надійшли вперше. Відразу після дзвінків з погрозами журналіст звернувся із заявою до  правоохоронних органів. Також медійник звернувся до Незалежної медіапрофспілки України та розраховує на підтримку колег.

Як повідомляв ІМІ, у квітні секретар – архімандрит Чернівецько-Буковинської єпархії (Московського патріархату) Микита Сторожук напередодні Великодня пригрозив війною журналісту, керівнику інформаційного порталу БукІнфо Сергію Зарайському, повідомляє БукІнфо.

Liked the article?
Help us be even more cool!