ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кіровоградська облрада проігнорувала запит щодо витрат на висвітлення власної діяльності

26.03.2021, 11:45
Фото – prostir.ua
Фото – prostir.ua

Кіровоградська обласна рада не надала жодної відповіді на інформаційний запит регіонального представника ІМІ, журналіста Павла Лісниченка щодо бюджетних витрат на висвітлення власної діяльності.  

Відповідний запит Павло надіслав на офіційну електронну пошту облради ще 5 березня, але відповіді не отримав досі.

“За моєю інформацією, листа, надісланого мною через електронну пошту, отримано, але просто проігноровано. Важко сказати – це позиція керівництва ради, адже питав я про кошти, передбачені та витрачені на висвітлення її діяльності чи рядових працівників, але факт залишається фактом”, – прокоментував ситуацію медійник.

Запитувана інформація необхідна була для написання журналістського матеріалу з цієї теми. 

З огляду на те що ненадання інформації за запитом є адміністративним правопорушенням, передбаченим статтею 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Павло Лісниченко скерував відповідне звернення до представника уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Кіровоградській області. 

Як повідомляв ІМІ, Львівська обласна державна адміністрація не надала відповіді на запит регіональній представниці ІМІ інформації про заплановані в бюджеті на 2021 рік витрати на висвітлення своєї діяльності, посадових осіб та голови ЛОДА. Запит представниця ІМІ надіслала ще 3 березня.

Дніпровська міська рада та Дніпропетровська обласна адміністрація не надали відповіді на запит регіональній представниці ІМІ щодо бюджетних витрат на висвітлення власної діяльності. Запит був надісланий 3 березня.

Liked the article?
Help us be even more cool!