ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Книгарня "Сяйво книги" збирає речі для поранених на Бахмутському напрямку військових

01.12.2022, 16:01
Фото - Сяйво
Фото - Сяйво

Київська муніципальна книгарня “Сяйво книги” збирає речі для українських військовослужбовців, які потрапляють до госпіталю під Бахмутом Донецької області.

Про це книгарня повідомила на фейсбук-сторінці.

“Ми продовжуємо збір речей для військовослужбовців, які потрапляють до госпіталю у Бахмутському напрямку. До цієї лікарні звозять наших військових у тяжкому стані. Одяг, у якому туди доставляють хлопців, частіше за все просто розрізають та викидають. Для подальшого транспортування поранених одягу просто немає. Тому просимо вас долучитися до збору чоловічих речей”, - йдеться у повідомленні. 

Одяг необхідний будь-яких розмірів. Перевага надається темним кольорам. 

Книгарня зазначає, що потрібно все: футболки/майки, кофти, штани (на резинках, не джинси), куртки, шкарпетки, білизна. Речі не обов‘язково нові (окрім білизни та шкарпеток), але обов‘язково чисті, адже там немає можливості їх прати. 

Приносити речі до книгарні можна протягом наступних декількох тижнів з 10:00 до 20:00 за адресою: Київ, вул. Велика Васильківська, 6.

Раніше книгарня “Сяйво книги” зібрала 25 тонн російських книг для перероблення, а отримані за переробку понад 97 тисяч гривень мали передати на потреби Збройних сил України.

Liked the article?
Help us be even more cool!