ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницьке видання DOZOR заявило про спробу дискредитації

07.10.2022, 12:32
Фото – dozor.kr.ua
Фото – dozor.kr.ua

Невідомі від імені кропивницького видання DOZOR надіслали листа на адресу одного з місцевих медзакладів. У листі підписаного іменем журналіста медіапорталу повідомлялося про те, що один із працівників лікарні буцімто є підозрюваним у кримінальному правопорушенні. 

На думку редакторки сайту Яни Дар'євої, це можна розцінювати як спробу дискредитації журналістського колективу видання DOZOR.

Коментуючи ситуацію представникові ІМІ, редакторка зазначила, що про ситуацію дізналася цілком випадково. 

“Якраз телефонувала головлікарю, щоб узгодити робочі питання та заодно привітати з міжнародним днем лікаря, а отримала слова вдячності та повідомлення, що від мене надійшов лист. Лікар запитав, чи точно цей лист від мене, оскільки зазвичай я телефоную напряму. Надіслав мені фото конверта, на якому не було зазначено зворотної адреси відправника та його вихідних даних. Назва інформаційного ресурсу була вказана неправильно, запит сформовано невірно. Головний лікар сприйняв ситуацію нормально та адекватно, втім у мене є підозра, що такі листи можуть масово надсилатися до різноманітних структур, щоб створити реноме непрофесійності навколо нашого видання”, – розповіла Яна Дар'єва.

Фото DOZOR

Журналістка зауважила, що за останній рік це не перша спроба дискредитації їхнього ЗМІ. Однак підозр чи фактів, які б вказували на причетність до цих дій конкретних осіб, вона не має. 

У підсумку видання звернулося до всіх керівників установ, відомств, управлінь та департаментів державних органів, органів місцевого самоврядування Кіровоградщини та Кропивницького, зокрема, з проханням повідомити в разі надходження листів, отриманих Укрпоштою від імені журналістів медіапорталу DOZOR, за номером 050 258 08 79 або в повідомлення на офіційну фейсбук-сторінку видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!