ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Михайло Ткач заявив про перешкоджання його журналістській діяльності

11.10.2022, 10:46
Фото – фейсбук Михайла Ткача
Фото – фейсбук Михайла Ткача

Журналіст "Української правди" Михайло Ткач заявив про перешкоджання його журналістській діяльності та пов'язує це з виходом сюжету "Форсаж під час війни. Як мешканців столиці тероризують вуличними гонками".

За його словами, 10 жовтня додому до водія його знімальної групи прийшли шестеро чоловіків. Четверо з них були у військовій формі, двоє – у чорному одязі.

Один з них назвався поліцейським і заявив, що водій 10 жовтня став винуватцем ДТП і залишив місце пригоди.

"Далі почали розпитувати дружину водія про те, ким він працює: журналіст, водій чи оператор. Запитували, чи працює він з Михайлом Ткачем. І найголовніше, що цікавило цих чоловіків, – де розтошовується офіс, офіс, у якому працює Михайло Ткач, і розташовується "Українська правда", – зазначив журналіст.

За його словами, коли донька водія зателефонувала йому і намагалася дати слухавку цим чоловікам, щоб ті з ним поговорили, вони залишили в спокої родину водія та пішли.

Ткач наголосив, що люди не були на поліцейському авто і, судячи зі слів сусідів, прийшли пішки.

Журналіст упевнений, що цей візит пов'язаний з нещодавнім матеріалом його команди про вуличних гонщиків, які порушують спокій людей у воєнний час, влаштовуючи вуличні перегони.

"Закликаю правоохоронні органи відреагувати. Якщо водій нашої знімальної групи, а всі прекрасно знають, хто це, і вони можуть легко встановити, чи дійсно є якісь провадження, у яких фігурує цей водій", – резюмував журналіст.

Як повідомляв ІМІ, журналіст "Української правди" Михайло Ткач заявив про SMS-бомбінг та численні дзвінки після виходу 28 вересня його сюжету "Форсаж під час війни. Як мешканців столиці тероризують вуличними гонками".

Liked the article?
Help us be even more cool!