ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Дніпропетровщині кандидат від "Слуги народу" застосував фізичну силу до журналістки

25.10.2020, 20:41
Фото - vistiternivki.com.ua
Фото - vistiternivki.com.ua

У місті Тернівка на Дніпропетровщині кандидат в депутати від політичної партії “Слуга народу” Віталій Айзатулов застосував фізичну силу до головної редакторки міської газети “Вісті Тернівки” Альони Поддуєвої на виборчій дільниці.

Інцидент стався на виборчій дільниці №120939 під час спілкування з жінкою, яка виявилася псевдожурналісткою, повідомляється на сайті видання.

“Я підійшла до жінки, представилася, показавши своє посвідчення члена Національної спілки журналістів України і запитала, хто вона? У цей момент до нас підбіг кандидат в депутати Віталій Айзатулов і почав кричати: “Не говори їй нічого!”. На моє зауваження і прохання не кричати і не втручатися в нашу розмову, він не відреагував, і грубо штовхнув мене. Я спробувала зробити фото посвідчення “фальшивого” журналіста, але Віталій Айзатулов почав хапати мене за руки, намагаючись вибити мобільний телефон з рук. Я намагалася зупинити дії депутата, але він не реагував. Тільки сказав: “Не чіпай нашого журналіста!”. На моє запитання: “В якому сенсі вашого журналіста?”, депутат прокричав: “Іди!” “своєму фальшивому” кореспонденту. І ця псевдокореспондент ретирувалася з виборчої дільниці”, - розповіла Поддуєва.

За її словами, вона на шістьох дільницях встановила псевдожурналістів від ТОВ “Газета Бегемот”.

За фактом нападу журналістка Альона Поддуєва написала заяву в міський відділ поліції.

У заяві вона просить вжити заходів відносно Віталія Айзатулова, який перешкоджав її професійній діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!