ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщини під час зйомок поранення отримав військовий журналіст Данило Іщенко

16.06.2022, 16:45
Фото - Військове телебачення України
Фото - Військове телебачення України

Військовий журналіст Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України “Військове телебачення України” Данило Іщенко отримав поранення при виконанні службових обов‘язків.

Про це повідомило Військове телебачення України на своїй фейсбук-сторінці.

Повідомляється, що за рішенням лікарів було вирішено провести ампутацію кінцівки та призначити відповідне лікування і реабілітацію. 

Колеги Данила Іщенка просять усіх небайдужих долучитись та підтримати його та перерахувати кошти на карту мами 5355075010938266 Е.Ищенко.

В коментарі ІМІ т.в.о. начальника Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України Сергій Камінський повідомив, що Данило Іщенко отримав поранення 1 червня на Харківщині під час зйомок спроби прориву російськими військами.

“Він виконував свої обов'язки як військовий журналіст. Він був з камерою в руках, збирав матеріали. Це була спроба прориву росіян і був мінометний обстріл, біля них лягло десь чотири міни. Він майже встиг застрибнути в укриття, але його наздогнав осколок”, - розповів Камінський та додав, що ногу не вдалося врятувати. 

Як повідомляв ІМІ, на фронті 10 червня загинув воєнний кореспондент, автор та ведучий програми для військових “Рекрут.UA”, екскерівник Армія FM,та Військового телебачення України військовослужбовець Олексій Чубашев. 24 лютого 2022 року повернувся служити до ЗСУ. Олексію було 30 років, у нього залишилася дружина, маленька донька і син, що народився в березні цього року.

Liked the article?
Help us be even more cool!