ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Рівненщині невідомі пошкодили авто журналістки

04.02.2021, 10:34
Фото – фейсбук Ольги Ферар
Фото – фейсбук Ольги Ферар

У місті Здолбунів (Рівненська область) невідомі пошкодили автомобіль, що належить журналістці та блогерці Ользі Ферар. Про це вона розповіла в коментарі виданню ZMINA.

Невідомі в ніч з 1 на 2 лютого уламком бруківки розбили бокове скло в машині.

“Сталося все вночі, але помітила я цю ситуацію вранці, коли я підійшла до свого автомобіля. Сталося це у дворі, на приватному подвір’ї. У мене в машині правоохоронці знайшли камінь, яким вчинено цей злочин, зняли відбитки пальців, попередньо сказали, що це чоловік був, у рукавицях, бруківку він приніс на місце злочину”, – розповіла вона.

Ферар пов’язує інцидент зі своєю журналістською діяльністю: вона дописує у видання “Рівне online” та активно дописує у фейсбуці, зокрема щодо роботи Рівненської обласної ради, соціальних питань, серед інших – про розподіл бюджетних коштів, земельних ділянок тощо.

За словами журналістки, якихось побутових чи робочих конфліктів вона не мала, погроз напередодні також ні від кого не отримувала.

За цим фактом поліція Рівненщини розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), повідомляється на сайті ГУ НП у Рівненській області.

“Жінка представляє одне з інформаційних інтернет-видань та пов’язує скоєний злочин саме з професійною журналістською діяльністю. Крім того, вона балотувалася в депутати на місцевих виборах та брала активну участь у політичній виборчій кампанії”, – зазначила  поліція.

Як повідомляє представниця ІМІ у Рівненській області, наразі Ольга Ферар є журналісткою сайту "Рівне.Онлайн". На своїй сторінці вона час від часу публікує резонансні дописи.

На місцевих виборах 2020 року Ольга Ферар балотувалася до обласної ради від ВО “Батьківщина”. У біографії, поданій до ЦВК у вересні, вказано, що Ольга Ферар працює менеджеркою з реклами в ТОВ “ЗахідТрансбуд”. Ця компанія належала кандидату в міські голови Рівного (нині секретарю міської ради) Віктору Шакирзяну, про підтримку якого на виборах вона повідомляла у соцмережах.

Liked the article?
Help us be even more cool!