ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На сайт "Рівне вечірнє" подали до суду через припущення в матеріалі

10.12.2020, 13:42
Фото – network
Фото – network

На сайт “Рівне вечірнє” та його головного редактора Богдана Слонця подав позов “про захист честі, гідності та ділової репутації, відшкодування моральної шкоди” бізнесмен Анатолій Іваницький. 

Про це повідомляє представниця ІМІ в Рівненській області.

У публікаціях ЗМ називали Анатолія Іваницького, більш відомого як Дядя Фьодор (або Дядя Федір), одним з ключових очільників схем у сфері нелегального бурштиновидобутку.

Нещодавно поліція повідомила про низку обшуків у справі про організацію видобутку та продажу бурштину, до якої він нібито причетний. Правоохоронці у своєму пресрелізі називають Дядю Федора кримінальним авторитетом.

Головний редактор сайту “Рівне вечірнє” Богдан Слонець розповів, що писав про Анатолія Іваницького в листопаді й здивований позовом.

“Скажу чесно, що мене здивував позов. У нас виходив матеріал про мільйонний хабар. Кошти пропонували працівнику МВС за посаду керівника поліції Рівненщини. Як повідомляла поліція, купити посаду хотіли люди, які пов’язані з незаконним видобутком бурштину. Особа головного підозрюваного нам стала відома з наших джерел у правоохоронних органах. Інших підозрюваних у цій справі слідство не розкриває. Однак ми припустили, хто це може бути. Це припущення й написано в матеріалі. Ніякого конкретного ствердження там немає”, – зазначив Богдан Слонець.

Припущення в матеріалі виглядало так: “Однак якщо добре придивитися на фото з обшуків помешкання, то на них можна розгледіти чоловіка, схожого до відомого дубенського підприємця Анатолія Іваницького”.

“Після виходу матеріалу до редакції звертався Анатолій Іваницький зі своїми вимогами. Після розмови ми надрукували його позицію”, – сказав головред “Рівне вечірнє”.

У Єдиному реєстрі судових рішень поки немає деталей позову, а редакція “Рівне вечірнє” ще його не отримала. Відомо лише, що позов надійшов до Рівненського міського суду 24 листопада, а суддею буде Олена Першко.

Liked the article?
Help us be even more cool!