ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На журналістку NewsOne напали під час прямого ввімкнення

30.11.2020, 10:26
Фото – скриншот з відео NewsOne
Фото – скриншот з відео NewsOne

У Києві невідомий напав на журналістку каналу NewsOne Віолетту Товкес у парку Слави під час прямого ввімкнення з акції пам'яті жертв Голодомору 28 листопада. 

Про це повідомляється на сайті телеканалу. 

“Кореспондентка розповідала українцям, як проходять заходи з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій. О 16:03 до неї підійшов чоловік у масці, вибив з рук мікрофон і свічку, а також почав штовхати дівчину. Водночас він емоційно щось покричав і пішов геть”, – повідомляє канал.

За цим фактом Відділ дізнання Печерського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) Кримінального кодексу України, повідомляє поліція Києва. 

“На місці події поліцейські з’ясували, що під час знімання сюжету біля Національного музею Голодомору-геноциду до кореспондентки одного з телеканалів підбіг невідомий та вибив мікрофон із рук. Після вчинення протиправних дій чоловік утік. Правоохоронці задокументували подію, провели ряд необхідних першочергових слідчих дій, поспілкувалися зі свідками та вилучили записи з камер відеонагляду”, – повідомляє поліція.

Правоохоронці встановлюють особу нападника.

Liked the article?
Help us be even more cool!