ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Охоронці Медведчука перешкоджали "Схемам" під час знімання весілля сина Марченко

23.10.2020, 13:30
Фото - "Схеми"
Фото - "Схеми"

Охорона народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука перешкоджала знімальним групам програми “Схеми”, які знімали гостей весілля Богдана Марченка, сина ведучої Оксани Марченко. 

Про це йдеться в спецрепортажі “Бал у кума Путіна: хто з політиків і бізнесменів гуляв на весіллі пасинка Медведчука”.

Журналісти вирішили знімати гостей весілля двом знімальними групапи, з огляду на попередній досвід і розуміння того, як агресивно можуть діяти охоронці Віктора Медведчука із детективного агентства “Шторм”. Знімали журналісти, перебуваючи у місцях загального користування і не заходячи на територію приватного ресторанного комплексу. Знімальні групи стали автівками так, щоб бачити заїзд на головні ворота із двох точок.

Однак охорона намагалася перегородити огляд і завадити зйомці, коли гості почали сходитися.

“Перед першим екіпажем ставлять авто. Залишають відчиненими передні двері. А для надійності починають вести розмови просто посеред дороги. Але це не заважає оператору Кирилу Лазаревичу з іншої автівки зафіксувати, як до ресторану під'їжджає кілька авто”, - йдеться у сюжеті “Схем”.

Пізніше охоронці блокували автівки знімальних груп.

“Синій бус блокує автівку зі знімальною групою спереду. Синхронно чорна Toyota здає назад і блокує спереду другий екіпаж. Toyota зареєстрована на детективне агентство “Шторм”. Воно традиційно забезпечує охорону Віктора Медведчука. Обидва екіпажі “Схем” змінюють локацію, аби охорона не встигла заблокувати автівки з усіх боків. Охоронці не полишають спроб заблокувати автівки знімальної групи. Їдуть за журналістами. І знову намагаються блокувати авто. До їзди приєднується мікроавтобус, зареєстрований, за інформацією з джерел журналістів у поліції, на те ж детективне агентство “Шторм”, - йдеться у сюжеті.

“Схеми” вирішили знімати гостей з вулиці. Обидві знімальні групи повернулися до ресторану і вийшли з автівок. Одна до оператора Кирила Лазаревича підійшла група невідомих і оточила його. Члени знімальної групи показати журналістські посвідчення преси. Але невідомі спинами перекрили огляд виїзду на головну парковку. Проте оператор з витягнутих рук зафіксував, як із території “Маячка” виїжхала Toyota Sequoia, і в неї сідає жінка з трьома дітьми та чоловік у білій футболці.

Інтерес охорони до журналістів зник через шість хвилин після від'їзду Toyota. Знімальній групі більше не перешкоджали у зйомці автівок, які прибували на весілля.

Liked the article?
Help us be even more cool!