ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти офіційно підтвердили загибель Стремоусова в ДТП

09.11.2022, 17:30
Фото – Mark Krutov Twitter
Фото – Mark Krutov Twitter

Призначений окупаційною адміністрацією "міністр охорони здоров'я" окупованої Херсонської області Вадим Ільмієв підтвердив факт загибелі підозрюваного в державній зраді призначеного окупантами "заступника голови адміністрації" окупованої Херсонської області Кирила Стремоусова, повідомляє російський Інтерфакс.

"Сталась аварія за участю трьох автомобілів. Унаслідок ДТП загинула одна людина і постраждали ще двоє. Потерпілим надається необхідна медична допомога. Ми офіційно можемо підтвердити загибель у цій ДТП Кирила Стремоусова", – сказав він.

Раніше російські державні ЗМІ повідомили про нібито загибель підозрюваного в державній зраді призначеного окупантами "заступника голови адміністрації" окупованої Херсонської області Кирила Стремоусова. Водночас офіційних підтверджень тоді не було.

Разом з тим перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський сказав, що інформацію поки не підтверджено. Можливе інсценування, сказав він у коментарі Суспільному.

Пропагандистське видання "РИА Новости" з посиланням на окупаційну адміністрацію Херсонської області повідомило, що Стремоусов загинув 9 листопада в ДТП. 

Призначений окупаційною адміністрацією "міністр охорони здоров'я" окупованої Херсонської області Вадим Ільмієв підтвердив факт ДТП, яка сталася на трасі Херсон – Армянськ, повідомляє російській Інтерфакс. Водночас, додав він, інформацію про стан Стремоусова ще з'ясовує. "Інформація про загибель від медиків до мене ще не надходила. Швидка виїхала на місце аварії", – сказав він.

Про смерть Стремоусова також повідомив підозрюваний у державній зраді призначений окупантами "керівник" окупованого регіону Володимир Сальдо.

Як повідомляв ІМІ, окупаційний очільник Криму Сергій Аксьонов вручив російський паспорт колаборанту з Херсонщини Кирилу Стремоусову.

13 березня херсонському блогеру-колаборанту Кирилу Стремоусову заочно оголосили про підозру в державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України). У вересні СБУ повідомила про Стремоусову про підозру в причетності до організації псевдореферендумів на окупованих Росією територіях.

19 березня Стремоусову повідомили заочно про ще одну підозру – в державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 111 КК України). Він 16 березня, діючи з пособниками в інтересах країни-агресора, провів незаконне зібрання створеного окупантами псевдооргану влади "Комитет спасения "За мир и порядок".

У червні СБУ нейтралізувала в декількох областях розгалужену агентурну мережу ФСБ Росії, яку координував радник "очільника" тимчасово окупованого Криму Сергія Аксьонова. За інформацією джерел ІМІ в правоохоронних органах, російські агенти є мережею так званих "журналістів" херсонського колаборанта Кирила Стремоусова.

Liked the article?
Help us be even more cool!