ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти запустили пропагандистське радіо на загарбаній частині Запорізької області

12.09.2022, 14:55

Окупанти запустили “За!Радіо” на FM-частоті на окупованій частині Запорізької області. Про це повідомляється в пропагандистському телеграм-каналі “ЗаTV.Новости Запорожской области”. 

Пропагандисти зняли про це цілий проморолик. Зокрема, у відео повідомляється, що наразі радіо працює в тестовому режимі, готова технологічна частина і концепція наповнення. Тут буде російська музика і щогодинні новини, а у вихідні півгодинна програма “Вечір з Володимиром Андронакі”. Найімовірніше, йдеться про Андронакі Володимира Петровича, “журналіста”, “тележурналіста”, “автора та ведучого програми “Вечірнє перехоплення” на Радіо “Крим”.

Також у  промосюжеті показують дуже скудно облаштовану редакцію радіо і беруть коментарі в співробітників. У відео фігурує Євген Кочубей, головний звукорежисер радіо, який розповідає, що “рівень нашого обладнання відповідає світовим стандартам”. Також коментар дає “співробітник радіостанції “За!Радіо” Денис Дорофєєв, журналіст, який, зокрема, був спортивним коментатором на мелітопольському телеканалі, автором текстів пісень метал-гурту MegamasS і колишнім ведучим Radio Submarina. Він ще  навесні пішов на співпрацю з колаборантами. В коментарі він каже про те, що радіо складатиметься з інформаційних передач, наповнених сенсом”. “За!Радіо” зі слоганом “За Родину! За дом родной! За радио!” пропагандисти безсоромно називають “кращим радіо в Запорізькій області”.

Як вже писав ІМІ, з 1 серпня в окупованому Мелітополі Запорізької області розпочав роботу новий пропагандистський телеканал “ЗаТВ”.

Liked the article?
Help us be even more cool!