ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під Бахмутом загинув адміністратор телеграм-каналу "Український наступ" Дмитро Сидорко

29.11.2022, 11:50
Фото - Telegram-канал "Український Наступ"
Фото - Telegram-канал "Український Наступ"

У бою з російськими окупантами під Бахмутом загинув адміністратор Telegram-каналу “Український Наступ” 21-річний Дмитро Сидорко. Його колеги ініціювали збір підписів за перейменування на його честь вулиці в Києві, повідомляє ZN.ua.

Він загинув минулого тижня у бою саме з бойовиками ПВК “Вагнер” і зміг ліквідувати кількох з них, зазначають колеги Дмитра.

“Ми хочемо увічнити його пам'ять і ви в цьому нам допоможете. Вулиця у Києві, на якій усе своє життя прожив Дмитро, носить ім‘я совєцького білоруського поета – Якуба Коласа. Звісно це неприйнятно, адже ця вулиця має носити ім'я одного з найкращих синів України”, - повідомляє “Український Наступ”. 

Підтримати петицію про перейменування вулиці Якуба Коласа, на якій проживав Дмитро, на його честь можна в застосунку “Київ Цифовий” або на сайті КМДА.

Дмитро Сидорко був єдиною дитиною в родині, останні чотири роки навчався в КНЕУ на юридичній спеціальності. З перших днів російського вторгнення Дмитро пішов на війну добровольцем. Він загинув 22 листопада, відбиваючи атаку росіян під Бахмутом. “Увіковічнити його пам'ять на табличках біля місця, яке Дмитро називав домом - найменше, що ми можемо для нього зробити”, - йдеться у петиції на сайті КМДА.

Liked the article?
Help us be even more cool!