ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під Черніговом росіяни вбили відеоінженера каналу "Дитинець". Родина потребує допомоги

11.04.2022, 08:35
Фото – телеканал "Дитинець"
Фото – телеканал "Дитинець"

Редакція чернігівського телеканалу "Дитинець" звертається з проханням підтримати родину їхнього колеги Романа Нежиборця, якого в селі Ягідне біля Чернігова вбили російські військові.

Повідомлення про його загибель телеканал розмістив на своїй фейсбук-сторінці.

Поки дружина і син перебували зачиненими в підвалі, російській окупанти вбили Романа.

"Їх сім’ю війна застала в Ягідному (село біля Чернігова, що майже місяць було під російською окупацією). Дружина із сином, як і решта односельців, стали заручниками підвалу в окупованому на той час селі, не знаючи, що сталось із Романом. Після звільнення Ягідного від ворога їм повідомили, що він загинув. Так вони втратили чоловіка і батька, залишившись сам на сам зі своєю бідою", – повідомив канал.

Підтримати родину Романа Нежиборця можна, скориставшись реквізитами: 

4909150003474928

Нежиборець Антоніна Вікторівна.

Роман Нежиборець працював на каналі майже 10 років, був відеоінженером, повідомляє канал.

"Прийшов працювати на "Дитинець" ще будучи студентом. Починав із випускового ефіру, згодом зацікавився монтажем відео, навчився і був переведений на посаду відеоінженера. Наполегливий і відповідальний, надійний і порядний. Пліч-о-пліч уже близько десяти років. Ми були свідками завершення його навчання, становлення сім’ї, народження сина. В той час як він захоплювався риболовлею, збиранням грибів, ягід та іншими активностями, ми з величезним інтересом переносились у вир його пригод через написані ним оповіді. Настільки він міг захопити словами. Навіть розмірковували над майбутнім його авторським проєктом. Проте не судилося…",  – йдеться в повідомленні.

За яких обставин сталася трагедія наразі відомостей немає, повідомили представнику ІМІ в Чернігівській області в Чернігівській міській раді.

Liked the article?
Help us be even more cool!