ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція оголосила підозру киянину, який ударив журналістку Kyiv Livе

22.03.2021, 10:19
Фото – kyivlive.com.ua
Фото – kyivlive.com.ua

Поліцейські повідомили 19 березня про підозру киянину, який напав на журналістку телеканалу Kyiv Live Камілу Мамедову в грудні минулого року.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Як повідомляє поліція, правопорушником виявився раніше не судимий киянин, 1960 року народження. Він визнав свою провину.

“Фігуранту не сподобалося, що журналісти знімали сюжет. Він підійшов до дівчини, почав конфлікт і штовханину. На пояснення представниці телеканалу щодо проведення зйомки чоловік не реагував, вдарив потерпілу в обличчя та втік. Згідно з висновком проведеної судово-медичної експертизи, у журналістки легкі тілесні ушкодження”, – йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження перекваліфіковано з перешкоджання законній професійній діяльності журналістів на погрозу або насильство щодо журналіста (ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України).

Чоловіку загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. 

Як повідомляв ІМІ, 14 грудня 2020 року в Києві невідомий чоловік напав на журналістку телеканалу Kyiv Live Камілу Мамедову під час прямого ввімкнення.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!