ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Померла речниця ДСНС Дніпропетровщини Євгенія Дудка, яка постраждала під час ракетного удару

07.03.2023, 17:46
Фото – instagram.com / e._v._dudka17/
Фото – instagram.com / e._v._dudka17/

Сьогодні, 7 березня, померла речниця Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Євгенія Дудка. 

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці  ДСНС Дніпропетровщини. 

Євгенія разом з колегами потрапила 10 квітня 2022 року під російський обстріл на місці ліквідації наслідків удару. “Її поранення було найважчим. До цього часу вона виборювала життя. Євгенія справжня професіоналка своєї справи, патріотка”, – йдеться в повідомленні.

Речниця перенесла понад 11 операцій. 31 травня 2022 року її відвезли на лікування до Німеччини. У лютому 2023 року вона повернулася до Дніпра, повідомляє Суспільне.

10 квітня російські війська завдали ракетного удару по аеропорту в Дніпрі. Коли рятувальники ліквідували його наслідки, аеропорт обстріляли вдруге. Шестеро надзвичайників отримали поранення.

Президент України Володимир Зеленський нагородив орденами “За мужність” ІІІ ступеня рятувальників Дніпропетровщини, які потрапили під обстріл російських військ у міжнародному аеропорту 10 квітня. Орденами нагороджено шість фахівців: капітани служби цивільного захисту Ігор Габієвський та Микола Яковлєв, майори служби цивільного захисту Ігор Гетало, Дмитро Грибанов та Євгенія Дудка, старшина Олександр Дерманець.

Liked the article?
Help us be even more cool!