ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представник ІМІ в Сумській області долучився до ЗСУ

14.02.2023, 15:21
Фото – Громадське радіо
Фото – Громадське радіо

Представник Інституту масової інформації в Сумській області Олексій Захарченко долучився до лав Збройних сил України.

Про це він повідомив на Facebook-сторінці.

“Новий етап у житті. Останній рік я ніс службу в сумському добробаті. Сумчани в курсі, що великою мірою завдяки добробатам Суми залишилися неокупованими. За цей рік я багато чому навчився, а також здобув чудових друзів. Дякую, "Група Отто", ви – найкращі!” – написав представник ІМІ.

Олексій Захарченко додав, що надалі служитиме на посаді командира кулеметного відділення.

“Для мене Україна – не просто назва країни, де я живу. Я з дитинства в патріотичних громадських організаціях, і коли у 2014 році почалася війна, я не міг не піти захищати свою Батьківщину. Звісно, довелося на деякий час відкласти журналістську і громадську діяльність. Але коли я демобілізувався у 2016-му, я все відновив”, – зазначив Захарченко у коментарі ІМІ.

Він нагадав, що з початку повномасштабного вторгнення Росії минулого року Суми, як прикордонне місто, одразу опинилося під загрозою окупації. І навіть деякий час перебувало в оточенні. 

“Але сумчани з перших днів об'єдналися в добровольчі батальйони, які гідно дали відсіч окупантам. В одному з таких батальйонів перебував і я. За цей час дійсно багато чому навчився, навіть попри досвід в АТО. Наразі ж вважаю, що Суми вже є кому захищати, а мій досвід буде потрібнішим у ЗСУ. Звісно, знову доведеться відкласти на деякий час всю "громадянську" діяльність, але впевнений, що ми переможемо і я повернуся в журналістський стрій”, – резюмував Олексій Захарченко.

Liked the article?
Help us be even more cool!