ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські війська стріляли в харківську телевежу

02.03.2022, 14:52
Фото – mediasat.info
Фото – mediasat.info

Російські війська стріляли по телевізійній вежі в Харкові. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на інформацію Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, телевежа вціліла.

Однак снаряд пошкодив будівлю поряд.

З вежі мовлення не здійснюється. Концерн РРТ веде відновлювальні роботи.

За інформацією Суспільного, харківська телевежа встояла під час авіаудару. Два снаряди впали поблизу неї о 12:55. Персонал евакуювали, інформації про травмованих немає.

Нагадаємо, після серії вибухів у Києві зник телесигнал. Мовлення телеканалів було тимчасово зупинене в цифровому ефірі, у провайдерів та на супутнику телеканали продовжують транслюватись. Снаряд потрапив в апаратну мовника на телевежі. Згодом канали мовлення в Т2 відновили.

Як повідомляв ІМІ, 1 березня російські війська завдали удару по київській телевежі, внаслідок чого на певний час канали зникли з ефіру.

Шевченківська окружна прокуратура міста Києва за фактом ракетного обстрілу Київської телевізійної вежі, що призвів до загибелі людей, розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Liked the article?
Help us be even more cool!