ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські військові захопили в Бердянську будівлю медіахолдингу "ПРО100"

08.03.2022, 15:32
Фото – Новини Бердянська
Фото – Новини Бердянська

Російські військові захопили в Бердянську Запорізької області будівлю місцевого  медіахолдингу “ПРО100”.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці видання “Новини Бердянська”.

“На даний момент у будівлі інформаційної групи ПРО100 озброєними військовими РФ захоплено близько 50 співробітників редакції. Наших хлопців не випускають. Зв'язку з ними немає! По радіо веде мовлення пропаганда РФ. На даху снайпер”, – написала редакція.

Як розповів регіональній представниці ІМІ в Запорізькій області один зі співробітників медіахолдингу, раніше до редакції зайшла певна кількість озброєних людей, щоб поговорити з редакторами та журналістами й “роз'яснити свою позицію”, зокрема чому вони перебувають в місті і які у них завдання. Вони спілкувалися з усім колективом. Як повідомили ІМІ, наразі всі члени редакції залишили приміщення редакції, російські військові залишилися в приміщенні ПРО-100.

До складу медіахолдингу входять телекомпанія “ЮГ”, радіостанція “Азовська хвиля”, газети “Бердянські відомості” та “Відомості Півдня”.

Відомо, що в місті також розповсюджуються листівки російською мовою, в яких від імені Росії “роз'яснюється картина подій, що відбуваються”, наголошується на “мирних намірах” воєнних, йдеться про об'єднання РФ і України. Серед іншого в листівці повідомляється, що “ігнорування керівництвом міста і району присутності російської влади на території Бердянського району вважається злочинним”, а “дії керівництва, що відсторонилися від взаємодії, оголошуються незаконними до проведення перемовин”.

Як повідомляв ІМІ, у Бердянську російські окупанти захопили радіостанцію “Азовська хвиля”.

Liked the article?
Help us be even more cool!