ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд погрожує заблокувати доступ до Крим.Реалії через інформування про війну Росії проти України

26.02.2022, 14:35

Роскомнагляд погрожує обмежити доступ до сайту Крим.Реалії, звинувативши проєкт Радіо Свобода у “фактах розповсюдження недостовірної інформації” щодо нового вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на пресслужбу російського відомства.

“Відповідно до вимог Генеральної прокуратури РФ Роскомнагляд направив повідомлення про необхідність обмеження доступу до недостовірної інформації на адресу ресурсів "Эхо Москвы", "ИноСМИ", "Медиазона", "New Times", "Дождь", "Свободная Пресса", "Крым.Реалии", "Новая Газета", "Журналист", "Лениздат”, – йдеться у повідомленні.

Роскомнагляд заявив, що на зазначених ресурсах розміщено нібито недостовірну інформацію “про обстріл українських міст і загибель мирних жителів України в результаті дій Російської Армії, а також матеріали, в яких операція називається нападом, вторгненням або оголошенням війни”.

“Роскомнагляд також розпочав проведення адміністративних розслідувань за фактом поширення недостовірної суспільно значущої інформації переліченими ЗМІ. Це правопорушення тягне за собою відповідальність, передбачену статтею 13.15 КоАП РФ як адміністративного штрафу в сумі до 5 млн рублів”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, у лютому Роскомнагляд вимагав від Крим.Реалії видалити новину з коментарем російського опозиційного політика Гаррі Каспарова та матеріали про російський військовий призов у Криму.

24 лютого Росія вторглася в Україну і почала обстріл міст.

Liked the article?
Help us be even more cool!