ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт Маріуполя 0629 зазнає кібератак, рф намагалася змінити логотип на свій прапор

16.04.2022, 09:00
Фото – corinna-goering.de
Фото – corinna-goering.de

Сайт міста Маріуполь 0629 останні три тижні зазнає постійних кібератак. Російські хакери намагалися змінити логотип видання на прапор рф.

Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, сайт атакують з десятків різних країн світу, зокрема і з росії. Атаки відбуваються не тільки на маріупольський сайт, але й на інші сайти мережі СitySites.

Технічна служба була вимушена на певний час заблокувати можливість для відвідувачів з деяких країн доступу до сайту, щоб зупинити атаки та стабілізувати роботу сайту.

Доступ до сайту редакція відновила 14 квітня, однак вночі сталася нова атака. 

“На цей раз диверсія стосувалася логотипа сайту. Він був видалений разом з деякими іншими зображеннями. Росіяни намагалися встановити замість нашого логотипа російський триколор! Наразі дуже мало інформації, хто це зробив і в який спосіб. Технічна служба працює над відновленням.

Ми обіцяємо: один із символів Маріуполя не зникне. Його неможливо просто так “видалити зі сторінки”. Тому що 0629 – це не картинки та логотипи. Це – люди. І вони будуть працювати й доносити правду про місто, як би це не заважало нашому ворогу – російській федерації”, – пише видання.

Редакція закликала підтримати їх своєю увагою.

Нагадаємо, Маріуполь з 1 березня перебуває в облозі російських військ, які майже повністю його знищили авіаударами та артилерією. Уже півтора місяця українські військові підрозділи чинять їм опір та намагаються утримати місто.

Liked the article?
Help us be even more cool!