ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще двоє журналістів французького каналу BFMTV постраждали внаслідок російського обстрілу

30.05.2022, 18:24
Колаж – ІМІ
Колаж – ІМІ

Ще двоє представників французького телеканалу BFMTV Максім Брандстетер (громадянин Франції) та Оксана Леута (громадянка України) постраждали 30 травня в місті Лисичанськ унаслідок артилерійського обстрілу з боку російської федерації.

Про це ІМІ повідомили в Офісі генерального прокурора.

Вони перебували в евакуаційному авто разом з журналістом французького каналу BFMTV Фредеріком Леклерк-Імхоффом, який, як раніше повідомляв ІМІ, загинув унаслідок обстрілу.

За даними слідства, інші двоє представників французького каналу також перебували в броньованому авто під час обстрілу. В результаті обстрілу Фредерік Леклерк-Імхофф отримав осколкове ураження, несумісне з життям, Максім Брандстетер дістав осколкове ураження лівого стегна та контузію, Оксана Леута – контузію. 

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України ("Порушення законів та звичаїв війни").

Нагадаємо, журналіст французького каналу BFMTV Фредерік Леклерк-Імхофф отримав смертельне поранення в шию, перебуваючи в броньованому евакуаційному транспорті. Він робив матеріал про евакуацію населення.

Liked the article?
Help us be even more cool!