ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне попереджає про сайти-клони, які під його брендом рекламують ліки

31.03.2023, 15:12
Фото – suspilne.media
Фото – suspilne.media

Суспільне мовлення звернеться до правоохоронних органів із заявою щодо використання сторонніми особами логотипа "Суспільне Новини" для рекламування нібито лікарського засобу. 

Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Як повідомляє мовник, наразі зафіксовано декілька сайтів-клонів, які оформлені як сайт "Суспільне Новини". Клони використовують дизайн Суспільного, елементи бренду, зокрема логотип. 

"Можливо, це зроблено для того, щоб ввести в оману читачів, які довіряють Суспільному, а отже мають довіряти інтерв’ю з лікарем та продукту, що рекламується. Суспільне не пов’язане з цими сайтами, не давало згоди на використання своїх логотипів стороннім особам – це порушення прав інтелектуальної власності. Ми звернемося до правоохоронних органів, щоб розслідувати цей інцидент та заблокувати сайти сторонніх осіб", – заявила редакція.

Фото Суспільне

Суспільне наголошує, що сайт "Суспільне Новини" має один домен – https://suspilne.media

"Просимо читачів звертати на це увагу та критично оцінювати інформацію, яку вони отримують з інших джерел. Підкреслюємо, що "Суспільне Новини" не розміщує джинсу та на сайті відсутня реклама", – зазначило медіа.

Як повідомляв ІМІ, раніше РБК-Україна звернувся до кіберполіції через підробку сайту та фейкову статтю з критикою Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Liked the article?
Help us be even more cool!