ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові цеглиною побили головреда "Власної Справи"

26.11.2020, 11:13
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

У Харкові 24 листопада невідомі нанесли тілесні ушкодження 53-річному чоловіку та втекли. Про це повідомляється на сайті Нацполіції Харківської області.

Як розповіла дружина потерпілого, коли вони повертались додому, двоє невідомих раптово напали на її чоловіка та нанесли йому кілька ударів цеглиною по обличчю. Нападники втекли в бік житлових будинків. З травмами потерпілого доставили до лікарні.

Поліція вилучила з місця події речові докази. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Поліція вживає заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, а також свідків та очевидців події.

Як повідомляє РБК-Україна, постраждалим виявився головний редактор газети “Власна Справа” та адвокат Володимир Цимбалюк. Інцидент пов'язують з журналістським розслідуванням потерпілого. Йдеться про встановлення реклами Харківського екопарку в безпосередній близькості від пам’ятника жертвам Голодомору. 

Цимбалюк на початку листопада звертався з цього приводу до Президента України, Генпрокурора та міністра внутрішніх справ.

Liked the article?
Help us be even more cool!