ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кам’янці-Подільському депутат перешкоджав журналістам місцевого каналу

25.01.2021, 12:12
Фото – скріншот з відео "Вечірній Кам'янець"
Фото – скріншот з відео "Вечірній Кам'янець"

Телерадіокомпанія “Кам’янець-Подільський” звертатиметься до поліції у зв’язку з перешкоджанням їхній знімальній групі з боку депутата міськради.

Про це представниці ІМІ в Хмельницькій області Альоні Березі повідомила журналістка ТРК “КП” Інна Дорога.

Так, 21 січня депутат Кам’янець-Подільської міської ради Володимир Кондрук перешкоджав відеозніманню на території, де розміщено старий корпус водолікарні.

“Наша знімальна група не вперше робить сюжет із цього будівельного майданчика. Адже тут є конфліктна ситуація. Це територія колишньої водолікарні. Забудовник стверджує, що має всі дозвільні документи й діє в межах чинного законодавства, представники громадськості та окремі депутати виступають проти. Цього разу ми отримали інформацію від третіх осіб, що на території колишньої водолікарні відбувається якесь зібрання людей. Маючи інформаційний привід, ми приїхали на будівельний майданчик. На місці події був депутат, помічники міського голови, прихильники політсили ВО “Свобода”. Під час нападу на нашого оператора свідками інциденту були представники поліції, але не втручались. Тому будемо звертатися до райуправління поліції із заявою”, – розповіла журналістка.

Журналістка повідомила, що їхня телерадіокомпанія систематично висвітлює сесії міської ради, а тому всі депутати їх знають. Також вона повідомила, що до цього вже отримувала реакцію на свої сюжет і стикалась із поливанням брудом у соціальних мережах.

Як повідомляв ІМІ, 22 січня 2020 року журналістка з Кам’янець-Подільського звернулася до поліції через цькування.

Liked the article?
Help us be even more cool!