ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві напали ще на одного кореспондента телеканалу "Наш"

04.02.2021, 19:35
Фото - скріншот з відео телеканалу "Наш"
Фото - скріншот з відео телеканалу "Наш"

У Києві невідомий чоловік вирвав мікрофон з рук кореспондента телеканалу “Наш” Олексія Пальчунова та завдав йому декілька ударів в голову. Про це повідомив телеканал “Наш”.

Інцидент стався 4 лютого під будівлею Шевченківського управління поліції, де працювала знімальна група каналу.

Як розповів Олексій Пальчунов, на нього не лише напали, а й заважали вести зйомку.

“Я отримав декілька ударів в голову і в щелепу, зокрема. І після цього мені ще шию трохи поцарапали. … Почуваю себе добре. Ми продовжували знімати ситуацію під райвідділом поліції. І після цього до нас ще раз підходили націоналісти, заважали нам знімати, але вже не нападали, але фотографували номери нашої машини”, - розповів Пальчунов.

Він також повідомив, що написав заяву у Шевченківському управлінні поліції за 171 статтею (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв ІМІ, 4 лютого в Києві сталися сутички між правоохоронцями та протестувальниками, що пікетували телеканал “Наш” із вимогою його закриття.

4 лютого в Києві невідомий молодий чоловік вибив мікрофон з рук кореспондента телеканалу “Наш” Олега Нечая під час акції біля каналу. 

Національна поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 171 (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”) Кримінального кодексу України за фактами подій біля офісу телеканалу “Наш” 4 лютого. 

Liked the article?
Help us be even more cool!