ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві вдруге невідомий напав на журналістку Юлію Забєліну

28.11.2022, 10:00
Фото - фейсбук Юлії Забєліної
Фото - фейсбук Юлії Забєліної

Політична оглядачка видання “Телеграф” Юлія Забєліна повідомила, що невідомий напав на неї біля її будинку. Це вже другий напад за останні два місяці. Про це вона повідомила 25 листопада на своїй фейсбук-сторінці.

За її словами, почерк нападника нагадував напад, який стався 5 вересня.

“Чоловік в чорному капюшоні і схопив за руку, потім між ногами. Знову як два місяці тому. Темно усюди. Я закричала і він відбіг, і я побігла. Побігла до сусідки”, - написала Юлія.

Вона зазначила, що через відсутність зв’язку вона не змогла викликати поліцію. 

Журналістка не знає, з чим може бути пов'язаний напад, але зазначила, що напад не є випадковістю. “Я не знаю, що я кому поганого зробила”, - додала вона.

Юлія Забєліна планує залишити Україну на декілька днів. Вона побоюється, що напад відбудеться ще раз.

В коментарі ІМІ Юлія Забєліна повідомила, що вона виїхала з України. За її словами, додзвонитися до поліції зміг її редактор, але поліція досі не вийшла з нею на зв'язок.

Також вона додала, що пов'язує напад з журналістською діяльністю. Водночас не виключила, що її переслідує “якийсь божевільний читач”.

Як зазначає “Телеграф”, Юлія Забєліна - політична оглядачка та парламентська кореспондентка “Телеграфа”. Після початку повномасштабного російського вторгнення вона активно допомагає Збройним силам України, а волонтерством займалася і до цього.

Як повідомляв ІМІ, 5 вересня у Києві невідомий чоловік напав на політичну журналістику видання “Телеграф” Юлію Забєліну біля її будинку, коли вона відчиняла двері свого під’їзду. Їй вдалося вирватися.

Після інциденту Юлія Забеліна звернулася до поліції і написала заяву про напад. Поліція порушила кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу (“Хуліганство”).

Журналістка не виключала, що це може бути пов'язане з її професійною діяльністю.

Liked the article?
Help us be even more cool!