ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку журналістів прогнали від нової церкви УПЦ МП

22.12.2022, 10:23
Фото – скриншот з відео Конкурент TV
Фото – скриншот з відео Конкурент TV

У Луцьку знімальну групу телеканалу “Конкурент TV” прогнали від нової церкви УПЦ МП, з настоятелем якої журналісти хотіли поспілкуватися. Про це повідомляє інформаційне агентство “Конкурент”.

Як пише видання, серед лучан викликала резонанс новина про освячення нового храму Української православної церкви Московського патріархату в районі Луцького підшипникового заводу. Тому журналісти вирішили прийти до храму, щоб дізнатися більше.

Як розповіла представниці ІМІ директорка каналу “Конкурент TV” Олександра Куртєєва, інцидент стався 19 грудня з журналісткою Катериною Возняк.

“Коли журналісти були на місці, до них з будівлі вибігли люди, серед яких був також настоятель. Незважаючи на те що працівники ЗМІ перебували поза територією храму, ці люди відразу, не розбираючись, хто це і чому до них приїхав, у лайливій формі почали обзивати та кричати на журналістів”, – розповіла Олександра Куртєєва.   

“Жінка агресивно замахувалася руками з криками “Ідіть звідси!”, “Чого ви прийшли!”, “Ти бач, яка гадАсть”, “Виключіть камеру”, в той час чоловік усе фільмував на камеру телефона та навіть заявив, що записав номери автівки, на якій приїхали журналісти”, – додала вона.

Журналістам так і не вдалося поспілкуватися з настоятелем храму. Олександра Куртєєва зазначила, що ніхто зі знімальної групи не постраждав, тому до поліції не зверталися.

Liked the article?
Help us be even more cool!