ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Маріуполі окупанти змушують дітей дивитися пропагандистський фільм про анексію Криму – міськрада

21.03.2023, 15:38
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

В окупованому Маріуполі "освітяни" змушують дітей дивитися пропагандистський фільм про анексію Криму.

Про це повідомила Маріупольська міська рада.

“В закладах освіти зобов'язали батьків школярів провести онлайн-годину пропаганди. Вчителі скинули в батьківські чати урок з російського пропагандистського каналу про “день возз’єднання Криму з Росією”, – йдеться в повідомленні.

За даними Маріупольської міськради, вчителі висунули вимогу – діти мають обов'язково скинути світлину, на якій видно, що вони дійсно дивляться цей фільм.

"Таким чином, окупанти перетворюють маріупольські школи на справжні пропагандистські бази, де дітей вчать брехні та ненависті до України", – наголосили в міськраді.

Як повідомляв ІМІ, в окупованому Маріуполі росіяни змушують школярів шикуватися в лінійку, слухати гімн Росії та підіймати російський прапор. В окупованому місті Токмак Запорізької області окупаційна адміністрація змушує школярів писати листи російським військовим. У школах Мелітополя Запорізької області окупанти також змушують дітей писати листи російським солдатам. А в Бердянську Запорізької області росіяни влаштували рейди по родинах, які не віддають дітей до місцевих шкіл.

Liked the article?
Help us be even more cool!