ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У міськраді Очакова визнали, що закритість від ЗМІ не допомагає убезпечити громаду від обстрілів

05.04.2023, 13:58
Фото – armyinform.com.ua
Фото – armyinform.com.ua

Медійна закритість міської ради Очакова (Миколаївська область) та, зокрема, міського голови Сергія Бичкова не допомогла убезпечити громаду від обстрілів.

Про це в інтерв’ю ТРК “НІС-ТВ” розповів заступник міського голови Очакова Олексій Васьков.

Він наголосив, що Бичков на місці, але він непублічна людина і не любить спілкуватися з медіа.

“Але він у нас постійно тримає руку на пульсі, він займається отриманням гуманітарної допомоги, питаннями відновлення міста, постійно підтримує зв’язок з обласною владою, постійно людей приймає. Коли стався вибух, або він, або я постійно знаходилися в місті, розписували заяви, можна сказати, на колінах. Він з мешканцями завжди спілкується, тому всі чутки, що він не в місті, не відповідають дійсності”, – сказав Олексій Васьков.  

Журналістка телеканалу під час інтерв’ю зауважила, що в соцмережах жителі Очакова часто скаржаться на нібито відсутність міського голови, оскільки не бачать від нього якихось повідомлень чи виступів. На це Васьков відповів, що раніше міська влада Очакова взагалі вирішила не виступати публічно з міркувань безпеки, однак це не допомогло.

“У нас узагалі раніше була позиція менше казати про місто в соцмережах. Але це не дуже допомогло в плані обстрілів та окупації Кінбурнської коси. Але і міський голова, і я практично щодня знаходимося в місті. Мало того, ми знаходимося в місті і вночі. Тому все це чутки і неправда від недоброзичливих людей, напевно”, – додав він.

На дзвінок представниці ІМІ міський голова Очакова Сергій Бичков відповів, але відмовився підтверджувати чи спростовувати слова свого заступника щодо своєї закритості перед медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!