ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Новій Каховці будівельник погрожував журналісту пістолетом

01.10.2019, 10:11
Фото – скриншот з відео Андрія Пилиповича
Фото – скриншот з відео Андрія Пилиповича

У місті Нова Каховка (Херсонська область) 26 вересня будівельник погрожував пістолетом журналісту Андрію Пилиповичу під час знімання сюжету. Про це журналіст повідомив представнику ІМІ в Херсонській області.

Як розповів журналіст, він готував матеріал щодо будівництва на одній з вулиць міста МАФу з порушенням встановлених норм.

Чоловік, який дістав пістолет, погрожував "постріляти".

“Зйомку я проводив для свого відеоблогу, і як позаштатний кореспондент газет “Дніпровський проспект” та “Час” готував матеріали на цю тему. Погрози нас “постріляти” ми сприймали як жарт аж доти, доки він не дістав з машини пістолет", – розповів Пилипович представнику ІМІ.

Він також додав, що ні він, ні оператор травм не дістали.

За цим фактом місцева поліція внес до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ознаками ч. 1 ст. 345-1 Кримінального кодексу України “Погроза або насильство щодо журналіста”, повідомляється на сайті Нацполіції в Херсонській області.

Як розповів журналіст поліції, коли він готував матеріал щодо будівництва МАФу, на автомобілі під’їхав 59-річний чоловік, “вчинив сварку та почав погрожувати предметом, зовні схожим на пістолет”.

Слідчий Новокаховського відділу поліції вручив 29 вересня нападнику підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 345-1 ККУ.

У поліції повідомили, що пневматичний пістолет на час проведення досудового розслідування вилучено як речовий доказ. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на цей самий строк.

Liked the article?
Help us be even more cool!