ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Рівному податківиця після виходу матеріалу про неї прокляла журналістів

08.02.2023, 13:02
Фото – фейсбук-сторінка Руслани Мички / Четверта влада
Фото – фейсбук-сторінка Руслани Мички / Четверта влада

Редактор “Четвертої влади” Володимир Торбіч отримав повідомлення з побажаннями божої кари, сліз йому та його сім’ї і цитуванням Біблії. Авторка повідомлення – героїня матеріалу про корупцію в податковій, яку судять за хабарництво, повідомляє “Четверта влада”.

Нещодавно видання опублікувало матеріал про те, як податківці брали хабарі в підприємців-порушників. У публікації описано історію ексзаступниці начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Державної фіскальної служби в Рівненській області Руслани Мички.

Жінка не відповіла на всі питання журналістки, коли та звернулася до неї напередодні публікації, лише заперечила, що брала хабар. Вже після виходу матеріалу з фейсбук-акаунту, який журналісти ідентифікували як профіль Руслани Мички, у приватні повідомлення Володимиру Торбічу надійшов лист. У ньому жінка повідомила, що вважає публікацію про неї “жовтою пресою”, яка зруйнувала їй життя, каже, що майже 30 років чесно працювала в податковій і заслужила чесне ім’я.

“Я вище цього бруду, я не буду йти на “поводку” корумпованого суспільства, я не буду мислити однобоко та грати в “одні ворота”, я не дозволю бачити “одну сторону медалі”, я повстану з пекла. А чи очиститеся ви, чи очистяться ваші діти та ваша сім’я?! Чи не впадете низько, сильно вдаряючись? Чи спокійно спатимете, радіючи сльозам та горю беззахисної жінки, яка пішла проти системи одна (не маючи ресурсу та підтримки)? Я та, яка вам хоче сьогодні побажати: нехай та радість людей, яких ви зробили щасливими, пишучи про них і ламаючи їхні долі й долі їхніх сімей, вертається вам СТОРИЦЕЮ! Нехай ті сльози щастя ллються щодня з ваших очей та очей ваших дітей. А робота приносить таке матеріальне задоволення, як мої достатки!” – йшлося у листі.

У кінці листа вона процитувала біблійний псалом 108. 

Володимир Торбів надіслав свою відповідь податківиці. У ній редактор видання поставив запитання, на які вона раніше не відповіла. Також Торбіч запросив Руслану Мичку на особисту зустріч. 

Видання нагадує, що 8 травня 2019 року на той час заступницю начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Державної фіскальної служби (нині це Державна податкова служба) у Рівненській області Руслану Мичку, затримали за підозрою у вимаганні й отриманні $500 хабаря. Судовий процес триває і досі.

Liked the article?
Help us be even more cool!