ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Тростянці на Сумщині відновило мовлення Добре радіо

14.06.2022, 10:53
Фото – Нацрада
Фото – Нацрада

У місті Тростянець на Сумщині на хвилі 105,4 ФМ відновила мовлення комунальна радіостанція “Добре радіо”, яка не працювала три місяці через пошкоджену російськими обстрілами антенно-фідерну систему.

Про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення з посиланням на представницю Нацради в Сумській області Ларису Якубенко.

За словами Лариси Якубенко, відразу після звільнення міста від російських окупантів засновник радіо Тростянецька міська рада разом з керівником радіостанції Оленою Смілянською шукали можливості для відновлення радіоефіру.

Вона зазначила, що головною проблемою було знайти фідер (кабель), без якого неможливо було розпочати мовлення. Проте журналістам цей кабель подарував благодійний фонд Полтавського гірничо-збагачувального комбінату. З придбанням антени та інших комплектувальних допоміг головний рабин України Моше Реувен Азман.

Отже, Добре радіо знову почало мовити для Сумського регіону та інформувати жителів про найважливіші події міста, області й усієї України, зазначила Нацрада.

Працівник радіостанції Дмитро Юсупов з фідером. Фото – Лариса Якубенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!