ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Ізюмі загарбники випустили пропагандистську листівку, але не визначилися з назвою

31.05.2022, 14:53
Фото – ГородХ
Фото – ГородХ

В окупованому Ізюмі (Харківська область) випустили пропагандистську листівку. У ній окупанти закликають місцевих жителів виходити на роботу та обіцяють “світле майбутнє”.

Про це з посиланням на місцевих жителів представниці ІМІ розповіла журналістка з Харкова Анна Черненко.

“Але поки пропонують працювати за пайки. Водночас пафосно закликають виходити будувати нове життя. А ще в цій самій “газеті” повідомили, що вже обрали так званого мера Ізюма, хоча про ці так звані вибори не чула навіть місцева колаборантська влада”, – зауважила журналістка.

За словами Анни Черненко, місцеві в соцмережі пишуть, що видав цю листівку охоронець одного з місцевих банків.

“І там навіть з назвою цієї “газети” дивина: на одній сторінці написано, що це “Изюмский телеграф”, а на іншій, що це “Изюмский вестник”. Тобто вони не визначилися не те що з мером, а й з назвою газети”, – зауважила журналістка.

Як ідеться в листівці, самопроголошеним мером став Владислав Солоков. За інформацією Харківського антикорупційного центру, Соколов – колишній співробітник правоохоронних органів. Був кандидатом на посаду голови Ізюма у 2020 році від партії “Наш край”. Під час балотування вказував, що є завідувачем сектору банківської безпеки активів фізичних осіб у ПАТ КВ “Ощадбанк”.

Фото ГородХ
Liked the article?
Help us be even more cool!