ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинським медіа продовжують погрожувати з росії

11.04.2022, 10:09
Фото – poltava.to
Фото – poltava.to

Волинський телеканал "Конкурент TV" та сайт "Волинь Online" отримали листи-погрози на електронну пошту з росії. У листах є "рекомендації" про відповідальність за  висвітлення дій країни-агресора та її армії.

Про це представниці ІМІ у Волинській області повідомили представники медіа.

Як розповіла директорка каналу "Конкурент TV" Олександра Куртєєва, 8 квітня на редакційну пошту надійшов лист від користувача Николая Петухова. У листі було повідомлення російською мовою: "Невдовзі всім журналістам і працівникам засобів масової інформації доведеться відповідати за всією суворістю російського закону, бо армія росії вже на підході до Києва. Рекомендую вивчити тюремний жаргон, бо у вас залишилося небагато часу на волі".

Аналогічного листа від цього ж користувача отримала 8 квітня редакторка "Волинь Online" Мар'яна Метельська. А 9 квітня вона отримала вже третього листа з погрозами. "За поширення неправдивої інформації про дії російської армії та пропаганду режиму Зеленського всіх журналістів чекає кримінальна відповідальність з відправленням до виправних установ", – йшлося в листі. 

11 квітня Мар'яна Метельська отримала четвертий лист від росіян. У листі від користувача “Артем Красильников” російською мовою погрожують допитами та ув'язненням для всіх журналістів, які підтримують “неонацистський” режим Зеленського, відправлять на допит з пред'явленням звинувачень  з подальшим відправленням у виправні установи”. Такого ж листа отримала і редакція “Конкурент TV 11 квітня.

Нагадаємо, 7 квітня два волинських медіа – ІА "Конкурент" та "Волинь Online" – отримали листи-погрози на електронну пошту з росії. У листах журналістам погрожують кримінальною відповідальністю через "фейки та неправду на тему дій російських збройних сил в Україні".

Liked the article?
Help us be even more cool!