ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізька редакція 061.ua продовжує отримувати нові погрози з росії

07.04.2022, 10:36
Фото – wnep.com
Фото – wnep.com

На редакційну пошту запорізької редакції 061.ua продовжують надходити листи з погрозами. Про це регіональній представниці ІМІ в Запорізькій області повідомили співробітники редакції.

Ще два листи із забороненої в Україні пошти mail.ru редакція отримала 3 і 4 квітня. Листи мають майже ідентичний зміст, але різних відправників. 

Так, у листі за 3 квітня, надісланому від користувача “Антоніна Логінова”, зокрема, йдеться, що “армія росії перегруповує свої війська на Київському та Чернігівському напрямками”, після чого вона “піде в наступ” і “скоро рускіє солдати будуть у вашому місті й звільнять його від бандерівців”. “Вам же доведеться відповідати за тиражування антиросійських фейків і за дискредитацію вс рф. Ваші куратори з СБУ та зграї Зеленського вам не допоможуть. На вас чекає тюрма”, – мовиться в повідомленні.

У листі від 4 квітня, надісланого о 2:40 ночі від користувача “Геннадій Бобров”, йдеться про те, що “практично в кожній статті, опублікованій на вашому ресурсі, є склад злочину за кількома кримінальними статтями кк рф”. У повідомленні також мовиться про “звільнення міста від бандерівців” і те, що журналісти “відповідатимуть за злочини помийки, на яку ти працюєш”. В листі попереджають про те, що “кожен журналіст або співробітник сайту, винний у тиражуванні антиросійських фейків і дискредитації дій вс рф, скоро відповість за всією суворістю російських законів”.

Нагадаємо, раніше редакція сайту 061.ua вже тричі отримувала аналогічні погрози – 25 березня, 26 березня та 28 березня.

Liked the article?
Help us be even more cool!