ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістам Дніпра під час візиту Зеленського дали змогу поставити лише два запитання

26.08.2020, 18:29
Фото - Юлія Безбородько
Фото - Юлія Безбородько

У Дніпрі журналістам дали змогу задати лише два запитання Президенту України Володимиру Зеленському під час його візиту до регіону 26 серпня.

Про це предстаниці ІМІ в регіоні повідомила журналістка Суспільного Юлія Безбородько. 

За її словами, прес-секретарка Зеленського Юлія Мендель дала змогу задати лише два питання від усіх присутніх  журналістів.

Також, додала Безбородько, представників ЗМІ під час брифінгу відсунули від президента на відстань близько двох метрів, посилаючись на соціальну дистанцію. 

“Юлія Мендель попросила охоронців президента відсунути нас на безпечну відстань, посилаючись на карантинні обмеження, але це було не півтора метри, це було щонайменше два метри. І через те, що нам було погано чути Зеленського, ми були вимушені ці ж карантинні норми порушувати, і стояти впритул одна до одної, аби дотягнутись і принаймні щось розчути. Після промови президента Юлія Мендель сказала, що президент відповість на питання регіональних ЗМІ і сама обрала хто це буде. Вона подивилася на стіл з мікрофонами і сказала, що питання зможуть задати 11 та 34 канали. Ми могли лише додати уточнюючі питання до їх питань — вони питали про аеропорт Дніпра та перенесення Нормандської зустрічі”, - розповіла журналістка.

Як повідомляє представниця ІМІ, сьогодні під час візиту у Дніпро Володимир Зеленський розповів про старт будівництва аеропорту у Дніпрі, погашення боргів “Південмашу”, а також представив кандидатів у міські голови Дніпра та Кривого Рогу від партії “Слуга народу”.

Нагадаємо, 11 канал, або ДП “Телерадіокомпанія “Стерх” ТОВ “Природні інвестиції”, входить до списку медіаресурсів Віктора Пінчука.

34 канал, або ПрАТ “Телевізійна служба Дніпропетровська” - входить до холдингу Ріната Ахметова “Медіа Група Україна”.

Як повідомляв ІМІ, 19 серпня у Запоріжжі щонайменше чотири місцевих медіа не були акредитовані на висвітлення робочої поїздки Президента України Володимира Зеленського до регіону.

9 липня волинських журналістів у зв'язку з карантинними обмеженнями допустили не на всі зустрічі Президента України Володимира Зеленського під час його робочої поїздки.

26 червня херсонські журналісти, що не були акредитовані на зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським, провели страйк: вони ставили новини без тексту, публікували порожні сторінки, вигадували текст з місця події.

2 червня хмельницькі видання vsim.ua та “Є” повідомили, що їхніх журналістів, як і журналістів багатьох друкованих та онлайн-медіа, не акредитували на висвітлення робочого візиту Президента України Володимира Зеленського в регіоні, що тривав 3–4 червня.

Liked the article?
Help us be even more cool!