ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів "5 каналу Львів" прогнали з території майбутнього сміттєпереробного заводу

08.10.2020, 15:00
Фото – скриншот з відео 5 каналу
Фото – скриншот з відео 5 каналу

6 жовтня знімальну групу “5 каналу Львів” прогнали з території, де будується сміттєпереробний завод у Львові. Про це йдеться сюжеті програми “Час новин” каналу.

Так, охоронець об'єкта на вул. Пластовій, 13, не пустив журналістку Олену Кордобу та оператора Андрія Борисова на територію, водночас погрожуючи гумовою палицею. 

Працівник зреагував на знімальну групу, щойно ті почали знімати поблизу об'єкта, не заходячи на територію. На відео видно, що охоронець виганяв журналістів, проте повідомляється, що жодного знака “об'єкт під охороною” поблизу немає. У сюжеті зазначено, що, за словами чоловіка, нібито через викривальні сюжети журналістів працівникам, які готують ділянку до будівництва, урізали заробітну платню. “Тому що нам уже премії зняли, по пів тисячі... через вас”, – бідкається він.

Журналістка повідомила, що залишила запит пресслужбі Львівської міськради, щоб керівництво прокоментувало ситуацію, яка з ними трапилася. 

У коментарі регіональній представниці ІМІ журналістка Олена Кордоба зазначила, що заяву про перешкоджання подавати не планують, адже знімання все одно провели, а охоронець не чіпав техніки.

Liked the article?
Help us be even more cool!