ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів Прямого каналу не пускали на засідання ТВК на Київщині

28.10.2020, 10:02
Фото – скриншот з відео Прямого каналу
Фото – скриншот з відео Прямого каналу

Знімальну групу Прямого каналу не пускали 27 жовтня на засідання територіальної виборчої комісії (ТВК) Борщагівської об'єднаної територіальної громади (Київська область). Про це кореспондентка Вікторія Максимова повідомила в ефірі каналу, повідомляє “Детектор медіа”.

У будівлі сільради в Петропавлівській Борщагівці ввечері мало відбутися засідання ТВК. Журналісти Прямого каналу повідомили, що отримали інформацію, нібито в будівлі додруковують бюлетені, щоб фальсифікувати вибори на користь сільського голови Петропавлівської Борщагівки Олексія Кодебського, хоча в партії “Європейська солідарність” заявляють, що насправді вибори виграв їхній кандидат – голова сільської ради Софіївської Борщагівки Олесь Кудрик. Прямий канал звинуватив конкурентів “ЄС” у навмисному затягуванні підрахунку голосів.

Водночас журналістів не хотіли пускати до будівлі.

“Ми намагаємося потрапити до Борщагівської сільської ради, сюди нас не пускають, незрозуміло чому. Тут є депутати Київської обласної ради, представники “ЄС”, на другому поверсі перебуває народна депутатка Вікторія Сюмар. Нас сюди не пускають, штовхають. До нас потрапила інформація, що зараз тут, на другому поверсі, намагаються незаконно друкувати бюлетені, ми хотіли перевірити цю інформацію. Однак нам сюди просто потрапити не дають”, – розповіла кореспондентка Вікторія Максимова під час прямого ввімкнення.

На запитання, чому не пропускають знімальну групу, охоронець, який стояв у дверному отворі, сказав, що робочий час уже закінчився, тому нікого не має бути в приміщенні сільради. 

Пізніше журналісти все ж таки потрапили до приміщення.

Liked the article?
Help us be even more cool!