ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісту "Слідства.Інфо" погрожували "повідривати педалі чи прибити"

26.03.2021, 17:04
Фото – скріншот з відео Слідство.Інфо
Фото – скріншот з відео Слідство.Інфо

Журналісту проєкту журналістських розслідувань “Слідство.Інфо” Василю Бідуну погрожували під час підготовки сюжету “Солдати мільярдера: як бійці Семенченка працювали в інтересах Коломойського”.

Про це йдеться в сюжеті, оприлюдненому 26 березня.

Інцидент стався на околицях шахти “Краснолиманська” Донецької області, куди журналіст приїхав поговорити щодо присутності на шахті співробітників приватного охоронного ТОВ “Донкорп Україна”. “Слідство.Інфо” стверджує, що за цією приватною структурою стоїть колишній народний депутат, командир батальйону “Донбас” Семен Семенченко і працювала вона в інтересах Ігоря Коломойського.

Погрожував журналісту начальник охорони ДП “Краснолиманська”, який назвався Дмитром Кашинським. Журналіст Василь Бідун попросив начальника охорони на камеру поспілкуватися щодо “Донкорп Україна”, але той відмовив, сказавши, що не може.

Коли ж журналіст почав залишати територію шахти, начальник охорони наздогнав його на авто та почав погрожувати й нецензурно лаятись.

“Що ви, бл*дь, не вгамуєтесь? Ну чесно, ви вже за*бали. Я сам, бл*дь, пенсіонер міліцейський. Я ще раз вас побачу – повідриваю вам педалі чи приб’ю. Зараз візьму машину охорони, нах*й переїду”, – звернувся до журналіста начальник охорони.

У відповідь Василь Бідун запитав, чи той розуміє, що він є журналістом, але почув у відповідь: “Да, на х*й іди, бл*дь”.

“Чоловік, який представився начальником охорони і спершу був досить люб'язним, потім під’їхав на автомобілі й відкрив авто. І відверто нам погрожував, висловлювався нецензурно і просто поїхав собі десь”, – прокоментував журналіст.

У коментарі ІМІ Василь Бідун повідомив, що інших погроз, крім тих, які є в сюжеті, не було. До поліції журналіст наразі не звертався.

Liked the article?
Help us be even more cool!